Uitstel 1e Communie

In verband met de voortdurende corona-lockdown en de onzekerheden wat betreft de Britse variant is het onmogelijk om op korte termijn op een normale manier voorbereidingen te treffen voor de viering van de 1e Communie. Komende maanden zullen de 1,5 meter, beperkt aantal toegestane kerkbezoekers, samenscholingsverbod, extra vergunningen aanvragen i.v.m. noodverordening en de vaccinatietermijnen ons parten spelen. Daarom heeft het kerkbestuur in overleg met de schoolleiding besloten de 1e Communie uit te stellen naar september 2021 (Simpelveld 12 september; Bocholtz en Ubachsberg 19 september). Na Pasen zullen de voorbereidingen opgestart worden. Ouders die een kind willen aanmelden voor de 1e Communie kunnen voor 1 februari een mail sturen naar het centraal parochiekantoor: kantoorsimpelveld@de-pelgrim.nl

Skip to content