Laatste week Vastenactie De Pelgrim

De Vastenactie in de parochiefederatie De Pelgrim Simpelveld-Bocholtz-Ubachsberg gaat de laatste week in. Inmiddels is er door de High-Tea-actie en de verkoop van Ghanese maaltijden al heel wat geld bij elkaar gebracht voor het project ‘Schoon water voor stageboerderij in Ghana’. Maar giften blijven nog steeds welkom. Het platteland van Ghana biedt jongeren nauwelijks toekomstperspectief. Op een stageboerderij in Obuasi leren jongeren moderne agrarische methoden, waarmee ze kunnen bouwen aan een zelfvoorzienend bestaan. Zie voor meer informatie: www.vastenactie.nl/projecten/schoon-water-voor-stageboerderij-in-ghana.

Nog steeds kunnen via de website van de parochie (www.de-pelgrim.nl) drie wandelingen gedownload worden, bij voorbeeld om er met de Paasdagen eens lekker tussenuit te gaan. Er is een wandeling voor gezinnen (5,5 km), een van 11 km en een voor doordouwers van 19 km. Voor iedere download wordt een bedrag gevraagd van € 5, dat via de doneerknop op bovenstaande Vastenactie-website overgemaakt kan worden of gewoon in de collectebus gedaan kan worden in een van de kerken op de routes.

Skip to content