Livestream 1e Mis kapelaan Shaiju

Nadat kapelaan Shaiju vanuit India weer vaste voet op onze Nederlandse bodem heeft gezet moet hij -i.v.m. de coronavoorschriften- eerst een paar dagen in quarantaine en een negatieve coronatest hebben afgelegd. Hopelijk gaat alles zoals gehoopt en kan hij komend weekend zijn 1e Missen opdragen in onze parochies.

Zaterdag 1 mei om 19.00 uur in Ubachsberg.

Gastpredikant Mgr. Dr. Jan Vries, oud-rector van Rolduc, pastoor ‘Slevrouwe’ Maastricht.

Zondag 2 mei om 9.30 uur in Bocholtz.

Zondag 2 mei om 11.30 uur in Simpelveld.

In beide zondagsdiensten is gastpredikant: Mgr. Mag. Dr. Jo Hermans, oud-liturgist te Rolduc.

Alleen met entreekaart toegang tot de kerk !

Het kerkbestuur heeft entreekaarten beschikbaar gesteld voor de genodigden van kapelaan en voor de overige parochianen die nog een plaats hebben kunnen reserveren. OPGELET: alleen met een entreekaart kan men de 1emis in de kerk bijwonen !

 

Livestream

Voor iedereen die geen entreekaart heeft kunnen bemachtigen is er de mogelijkheid om de 1e mis te volgen via een live-stream, en wel vanuit de kerk te Simpelveld op zondag 2 mei om 11.30 uur. Via de volgende link kan men de uitzending volgen:

https://www.facebook.com/dokoaudiovisueel 

Skip to content