Project in Brazilië en uw gift

Vastenactie wil Braziliaanse boeren ondersteunen in hun strijd voor landrechten en ze tegelijkertijd helpen om de opbrengsten van hun oogst te vergroten. Vastenactie werkt samen met Comissão Pastoral da Terra (CPT), een organisatie die zich al 32 jaar voor deze zaak inzet. Het uiteindelijke doel is landrechten goed te regelen en een betere maatschappelijke positie en een waardig bestaan voor alle boeren in Paraiba realiseren.
Vastenactie ondersteunt de boeren door kassen te bouwen, waterreservoirs aan te leggen en gereedschap te verstrekken. Zo blijft de productie op peil en krijgen de boeren meer controle over hun oogst en opbrengsten. Ook wordt het netwerk van de boeren versterkt door informatie te delen over de locaties van markten waar zij hun producten kunnen verkopen.

 

Uw gift voor Brazilië

U kunt uw gift voor het project voor kleine boeren in Brazilië op diverse manieren overmaken.

U kunt gebruik maken van de digitale collectebus.

KLIK HIER om naar de digitale collectebus te gaan.

Gebruik desgewenst de QR-code links.

U kunt uw gift ook overmaken naar bankrekeningnummer NL21 INGB 0003 0000 46 ten name van Missiebureau Roermond onder vermelding van Vastenactie.

U kunt ook uw gift in de collectebussen stoppen die in de kerken van Simpelveld, Bocholtz en Ubachsberg staan. Bij die collectebussen vindt u vastenzakjes om te gebruiken voor uw gift. Een gift geven kan ook tijdens de Vastenactiediensten in de drie kerken, tijdens welke het koortje De Berglijsters uit Ubachsberg zal optreden.

 

Meer informatie over dit project vindt u hieronder

Skip to content